1 Ekim 2020 |

Çakışan Dersler Hk.

Değerli öğrencilerimiz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin “Devam Zorunluluğu” kenar başlıklı md. 26 şöyledir: “Öğrenciler, devam oranı %70’ten az olmamak şartı ile derslere, ilgili fakülte veya yüksekokulların belirlediği ilkeler doğrultusunda laboratuar ve uygulamalara devam etmek, yarıyıl/yıl içinde her türlü sınava ve dersi veren öğretim elemanının öngördüğü diğer çalışmalara katılmakla […]

Kampüse Giriş- HES Kodu Uygulaması (Önemli)

Değerli öğrencilerimiz, Üniversitemiz Pandemi Komisyonu Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, 01.10.2020 tarihinden itibaren tüm  öğrencilerimizin HES KODU otomatik olarak günlük kontrol edilecek ve HES Kodu ile Üniversiteye giriş yapılabilecektir. Bu kapsamda; Yüz yüze eğitimi tercih eden tüm öğrencilerimizin,  HES KODLARI’nı ekteki formu doldurarak 23.59 01.10.2020‘ye kadar ilan.hkuhukuk@gmail.com  mail adresine  göndermesi gerekmektedir.