Başka Üniversitelerden Fakültemiz Yaz Okuluna Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Başka üniversiteden Fakültemiz Yaz okuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, Ekte bulunan linke tıklayarak başvurularını yapacak ve daha sonra  Öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ders kayıt formu ile birlikte Öğrenci işlerine giderek başvurularını tamamlayacaklardır..

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 2018- 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YAZ OKULU KAYIT ESASLARI

1)      Yaz döneminde  bir öğrenci  12 (on iki ) kredi ders alabilir. İstisnai olarak,mezuniyet durumundaki öğrenciler için Fakülte yönetim Kurulu, Rektörlük Makamının da onayını alarak kredi (ders saati) sayısını 15′ e çıkarabilir.

2)      Bir dersin açılabilmesi için asgari 10 öğrencinin o dersi seçmiş olması zorunludur. İstisnai olarak, Fakülte yönetim Kurulu, Rektörlük Makamının da onayını alarak bu sayının altında öğrenci kaydının olduğu hallerde dahi dersin açılmasına karar verebilir.

3)      Başvurduğu halde açılmayan dersler için öğrencinin yatırdığı kayıt ücreti öğrencinin kendisine iade edilir.

4)      Yaz öğretiminde ders ekleme-çıkarma, dersten çekilme ve izinli sayılma işlemleri uygulanmaz.

BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN FAKÜLTEMİZ YAZ ÖĞRETİMİNE BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

v  Başka üniversitelerden yapılacak başvurularda uygulanacak usul, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri için hazırlanan başvuru usulü ile aynıdır.

v  HKÜ yaz okulu kayıt esaslarına ilişkin duyuruda pek çok sorunuzun cevabı olduğu gibi ders seçerken uyacağınız ilkeler ve kurallar da mevcuttur. Her biriniz kendi okumakta olduğunuz fakültenizdeki benzer yöndeki kuralları lütfen takip ediniz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ nden yaz okulu dersi almanız için kendi fakültenizin dekanlığının görüşünü almanız ve kendi fakültenizdeki kurallara uygun dersler seçmeniz önemle hatırlatılır.

Başvuru yapmak için tıklayınız. https://obs.hku.edu.tr/studenttransfer/applicationformlogin

Yaz Okulu Başvuru Tarihleri  :18.06.2019-01.07.2019

Son Başvuru Tarihi : 01.07.2019

Ücret : 550 TL (Her bir kredi  için ödenecek ücrettir.)
Yaz Okulunda Açılması Planlanan Dersler için tıklayınız. yaz okulunda açılması planlanan dersler