Hukuk Fakültesi Dergisi Makale Çağrısı Hk. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Hukuk Fakültesi Dergisi Makale Çağrısı Hk.

Üniversitemiz hukuk fakültesi bünyesinde yayın hayatına devam eden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi yılda iki defa (Ocak-Temmuz) yayımlanan Ulakbim TR Dizin inceleme sürecinde olan hakemli bir dergidir. Dergimize yapılan makale başvuruları yazarlarından bağımsız olarak kör hakemlik sistemiyle en az 2 hakem tarafından değerlendirilmektedir. Değerli bilim insanlarının, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi’nin 2021 yılı Ocak 21. Sayısında yayımlanmasını istedikleri başta Türkçe olmak üzere diğer uluslararası dillerde yazılmış hukukun farklı alanlarıyla ilgili yayımlatmak istedikleri makale, çeviri ve karar tahlillerini hakem süreci ve basım aşamaları da dikkate alınarak 25.12.2020 tarihine kadar aşağıda verilen iletişim adresine ulaştırmaları gerektiği hususu önemle duyurulur.

Dr. Öğr. Üyesi Veysel Görücü
Hukuk Fakültesi Dergisi Editörü