2018-2019 Yaz Okulu Ders Programı Hk. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2018-2019 Yaz Okulu Ders Programı Hk.

Hukuk Fakültesi 2018/2019 Yaz Okulu Takvimi ilan edilmiştir. Takvimde gösterilen derslerin açılması için aranan asgari talep gelmediği takdirde ilgili dersler açılmayacaktır.

Yaz okulu kayıtları için başvuru süresinin sona ermesiyle birlikte bu takvimde yer verildiği halde açılmayacağı tespit edilen dersler takvimden çıkarılacak ve ayrıca ilan edilecektir.

Dersler takvimde gösterilen tarih ve saatlerde yapılacaktır.

Vize sınavları ders saati içerisinde, dersin hocasının belirleyeceği gün ve saatte yapılacaktır. Final sınavları ise dersin sona erdiği haftanın pazar gününde yapılacaktır. Özellikle şehir dışından gelecek öğrenciler, sınavların akşam saatlerine kalabileceğini de ayrıca dikkate alarak dönüş hazırlıklarını yapmalıdır.

Yaz okulunda bütünleme sınavları yapılmamaktadır.

Programı indirmek için tıklayınız. Yaz Okulu Programı Duyurusu