Roma Hukuku ve Borçlar Hukuku Genel Hükümler II Final İmtihanları Hk. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Roma Hukuku ve Borçlar Hukuku Genel Hükümler II Final İmtihanları Hk.

Roma Hukuku ve Borçlar Hukuku Genel Hükümler II Final İmtihanları Hakkında Açıklama
  1. Her iki dersin de final imtihanı test şeklinde olacaktır. Ortalama 25 civarında soru sorulacaktır. İmtihanlarda kurşun kalem kullanılacaktır.
  2. Her iki imtihan da çoktan seçmeli olup yanlışlar doğruları götürmemektedir. Boşluk doldurma veya doğru – yanlış şeklinde soru bulunmamaktadır.
  3. Borçlar Hukuku Genel Hükümler II sorularının tamamı olay şeklindedir. Sorular bu olaylarla ilgilidir. Bu derste kanun, kitap ve not serbesttir. Kitap fotokopilerine izin verilmez. Kanunların bilgisayar çıktıları da kullanılabilir. Not, kitap vs. alışverişi ve cep telefonu, bilgisayar gibi iletişim araçları kullanılması yasaktır.
  4. Roma Hukuku dersi de olay ağırlıklıdır. Ancak bu derste kitap not vs. kullanılmasına izin verilmeyecektir.