Mezuniyet Töreni Hakkında (Güncellendi) | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Mezuniyet Töreni Hakkında (Güncellendi)

Değerli mezunlarımız,

2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni ile ilgili detaylar planlanmıştır. Buna göre Hukuk Fakültesi mezunlarına yönelik yapılacak olan tören 24 Eylül 2020 Perşembe günü iki seans halinde yapılacaktır. İlk seans saat 10.00-12.00 arasında, ikinci seans ise 15.00-17.00 arasında yapılacaktır. Mezuniyet töreni canlı olarak yayınlanacaktır ve böylece online katılım da mümkün olacaktır.

Mezuniyet törenine katılan öğrenciler en fazla 2 misafir getirebilecektir. Daha fazla misafir kampüse kabul edilmeyecektir.

Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerin en geç 16 Eylül 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar şu bilgileri danışmanlarına e-posta yoluyla göndermesi gerekmektedir.

1) Ad soyad
2) Telefon numarası
3) Törene online ya da yüz yüze katılacağı bilgisi

Ayrıca törene yüz yüze katılacak öğrencilerin şu bilgileri de göndermesi gerekmektedir;

1) Tc. Kimlik numarası
2) Süresiz HES kodu
3) Getirilecek misafirlerin yakınlık derecesi, ad-soyad, telefon numarası, Tc. kimlik numarası ve süresiz HES kodu bilgileri.

Süresi içerisinde danışmanına başvuru yapmayan öğrenciler yüz yüze mezuniyet törenine katılamayacaktır. Ayrıca atılan e-posta içeriğinin yukarıdaki bilgilerin tamamını içermemesi halinde öğrencinin törene katılması yine mümkün olamayacaktır. Danışmanlarınızın e-posta adresini fakültemiz web sitesinden kontrol ediniz.

Pandemi nedeniyle tüm bu hususlara özellikle dikkat edilmektedir.

Törene katılmak için başvuran öğrencilerin hangi seansa alınacağı tarafımızca belirlenecek ve ilan edilecektir.