Borçlar Hukuku Genel Hükümler I ve Hukuk Uygulamaları II Hk. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Borçlar Hukuku Genel Hükümler I ve Hukuk Uygulamaları II Hk.

Prof. Dr. Şahin AKINCI tarafından 2018/2019 Güz yarıyılında verilen Borçlar Hukuku Genel Hükümler I ve Hukuk Uygulamaları II bütünleme imtihanlarının değerlendirilmesi neticesinde aşağıda açıklandığı şekilde bir puanlandırma usulü takip edilmiştir.

Borçlar Hukuku Genel Hükümler I dersinde bütünleme imtihanından;

• 50 ve üzerinde puan alan ve dersi CC harf notu ile geçmek için 20 puana kadar ihtiyacı olan öğrencilere bu aralıkta ihtiyacı olan puan eklenmiştir. (Örneğin bütünleme imtihanından 55 alan bir öğrencinin CC ile dersi geçmesi için 16 puana ihtiyacı varsa +16, 4 puana ihtiyacı varsa +4, 20 puana ihtiyacı varsa +20 eklenmiştir).
  • Vize ve bütünleme imtihan sonuçlarına göre kendi hakkıyla CC ve üzerinde alan tüm öğrencilere 20 puan eklenmiştir.

Hukuk Uygulamaları II dersinde ödev, derse katılım ve bütünleme imtihanı neticesinde;

• 40-49 arası puan alan ve dersi CC harf notu ile geçmek için 10 puana kadar ihtiyacı olan öğrencilere bu aralıkta ihtiyacı olan puan eklenmiştir.
  • 50-59 arası puan alan ve dersi CC harf notu ile geçmek için 30 puana kadar ihtiyacı olan öğrencilere bu aralıkta ihtiyacı olan puan eklenmiştir.
  • 60 ve üzerinde puan alan öğrencilere dersi CC harf notu ile geçmek için kaç puana ihtiyacı varsa o kadar puan eklenmiştir.