Anayasa Hukuku II Dersi Bütünleme Sınav Soruları Çözümü Hk. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Anayasa Hukuku II Dersi Bütünleme Sınav Soruları Çözümü Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi, 17.06.2021 tarihinde icra edilen Anayasa Hukuku II Dersi Bütünleme Sınavının sonuçları aynı ilan edilmiştir. Birkaç öğrenci arkadaşın gönderdiği e-postalardan soruların cevaplarıyla ilgili çeşitli tereddütlerin ortaya çıktığını anladım. Esasında sorular mevzuattan (Anayasa, Siyasi Partiler Kanunu, seçim kanunları vs.) sorulmuştu. Dolayısıyla soruların cevaplarına çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ancak yine soruların çözümlerini konu anlatımlı olarak dinlemek-öğrenmek isteyenler için “Anayasa Hukuku II Dersi Bütünleme Sınav Sorularının Çözümü” başlıklı EK DERS yapmaya karar verdim. Ek dersin yapılacağı gün ve saatte meşgul olanlar, daha sonra kayıttan da izleyebilirler. Ek ders bilgileri şöyledir: 18.06.2021 Cuma günü saat 10:00-10:30 saatleri arası Toplantı odası: Zoom97, ilgili link için tıklayınız.