Yaz Okulu Kayit Şemasi Hk. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yaz Okulu Kayit Şemasi Hk.

KAYIT FORMLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ….

İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEMELERDE
1- Formları İndiriniz. (Ders programı, Kayıt Formu, Excel)
2- Yaz okulu ders kayıt formunun çıktısını alarak doldurup imzalayınız ve taratınız.
3- Kayıt ücretini yatırarak dekontu taratınız.
4- Excel formu bilgisayarda doldurunuz (taranmayacak!)
5- Kayıt Formunun taranmış hali+dekontun taranmış hali+bilgisayarda doldurulmuş excel belgesi aşağıda yazan email adreslerine gönderilecek.
6- Mail Başlığına HKÜ 2017 YAZ OKULU-ÜNİVERSİTENİZ-NUMARANIZ-İSMİNİZ VE SINIFINIZ Şeklinde yazdıktan sonra.
7- HKÜ dışından başvuran öğrenciler için yazılı olan tüm e-mail adresine aynı anda email atacak. (aysegul.gok@hku.edu.tr, bagci.omer@gmail.com, oguz.mercan@hku.edu.tr)
8- 1. ve 2. Sınıflar yazılı olan tüm e-mail adresine aynı anda email atacak. (hilal.kalyoncu@hku.edu.tr, av.tugcemsahin@gmail.com, bagci.omer@gmail.com, oguz.mercan@hku.edu.tr)
9- 3. ve 4. Sınıflar yazılı olan tüm e-mail adresine aynı anda email atacak. (betul.korkmaz@hku.edu.tr, yasin.celik@hku.edu.tr, bagci.omer@gmail.com, oguz.mercan@hku.edu.tr

KREDİ KARTI İLE ÖDEMELERDE
1- Formları İndiriniz. (Ders programı, Kayıt Formu, Excel)
2- Yaz okulu ders kayıt formunun çıktısını alarak doldurup imzalayınız ve aşağıdaki danışman hocanıza onaylatınız
3- Kayıt ücretini muhasebe birimine ödedikten sonra dekontu taratınız.
4- Excel formu bilgisayarda doldurunuz (taranmayacak!)

ÖĞRENCİLERİMİZİN MUTALAKA YUKARIDAKİ ŞEMAYA UYGUN OLARAK KAYIT YAPMALARI GEREKEMEKTEDİR.

DENİZBANK
 HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ HESAP NUMARALARI