HUKUK FAKÜLTESİ

Tek Ders Sinavi Hk.

Değerli Öğrenciler,
Yaz Okulu sonucunda Tek Ders sınavına kalan öğrencilerin  Tek Ders sınavı 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü Saat 14.30'da Hukuk Fakültesi HUK201 nolu derslikte yapılacaktır. Tek ders sınavına kalan öğrencilerin  Tek Ders kayıt formunun danışman ve Mali işler onaylı suretinin en geç 27 Ağustos 2018 Pazartesi günü saat 17.00'a kadar Hukuk fakültesi Dekanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

TEK DERS KAYIT FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

TEK DERS SINAVI HAKKINDA DUYURU
MEZUNİYETE ADAY ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle mezun olmalarına tek dersi kalan öğrenciler için tek ders sınavı yapılacaktır.Tek ders sınavıyla ilgili bilgiler ve şartlar aşağıdadır.

1. Ders planındaki tüm dersleri almış ve devamsızlıktan kalmadığı takdirde mezun olmasına engel olan bir dersten notuna bakılmaksızın tek sınav hakkı verilir.
  1. Tek ders sınavları akademik takvimde belirtilen güz dönemi bütünleme sınavlarından sonra ve yaz okulu sonrasında olmak üzere bir akademik yılda 2 kez yapılır.
  1. Tek ders sınav hakkından yararlanmak için, bütünleme sınavları veya yaz öğretimi sınav sonuçlarının açıklanmasını izleyen iki iş günü içinde, dersin verildiği Fakülte/Yüksekokul Dekanlığına/Müdürlüğüne bir dilekçe ile başvurur. Öğrencinin durumu incelendikten sonra, bölüm veya program başkanı, tek ders sınav hakkından yararlanacak öğrenci isimlerini, birimin ilgili kurulunun onayına sunar, sınava girebilecek öğrenciler ve sınav günleri ilgili yönetim kurulu tarafından belirlenir.
  1. Öğrencinin her dönem açılan tek ders sınavına girme hakkı vardır.
  1. Tek ders sınavında, değerlendirme sadece girilen tek ders sınavı üzerinden yapılır. Harf notunun belirlenmesinde ara sınav notu dikkate alınmadan, tek ders sınavı yapılan derse ait bir önceki sınavın not cetvelindeki harf notu aralıkları dikkate alınarak harf notuna çevrilir.
  1. Tek ders sınavı ücreti 500,00.-(Beşyüz)TL’dir.

SON BAŞVURU                    : 05 Şubat 2018 Pazartesi Mesai Bitimi (17:00)
SINAV TARİHLERİ               : 06 Şubat 2018 Salı Saat 13:00 B4 Nolu Sınıf (Mahkeme Salonu)

KAYIT FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Tek Ders Sınavı Hk.

Değerli öğrencilerimiz. Hukuk Fakültesi Tek Ders Sınavları 13.02.2017 Tarihinde Pazartesi Günü Saat 11:00 de Hukuk Fakültesinde Yapılacaktır.

TEK DERS SINAVI HAKKINDA DUYURU

MEZUNİYETE ADAY ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

2016-2017 eğitim öğretim yılı güz dönemi sonu itibariyle mezun olmalarına tek dersi kalan öğrenciler için tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınavıyla ilgili bilgiler ve şartlar aşağıdadır.

1. Öğrencinin her dönem açılan tek ders sınavına girme hakkı vardır.
  1. Tek ders sınavı ücreti 500,00.-(Beşyüz)TL’dir.

SON BAŞVURU                    : 27.01.2017

SINAV TARİHLERİ                 :30.01.2017- 03.02.2017