Uzaktan Eğitim İngilizce 101 Final Sınavı Hakkında | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Uzaktan Eğitim İngilizce 101 Final Sınavı Hakkında

• Öncelikle bütün öğrenciler, sınav anında öğrenci kimliklerini (eğer yoksa öğrenci işlerinden aldıkları öğrenci belgesi) bulundurmak zorundadır. Aksi takdirde öğrencilerin sınavı geçersiz sayılacaktır.
  • Sınav imza listesine imza atılırken mürekkepli kalem kullanılabilir fakat optik form doldurulurken kesinlikle kurşun kalem kullanılması zorunludur. Optik okuyucu, tükenmez kalemle yapılan işaretlemeleri görmemektedir.
  • Her öğrenci, sınavdan en az 10 dakika önce sınıflarda bulunmak zorundadır. Optik okuyucu dağıtımı, öğrencilerin formun gerekli yerleri doldurması ve sınava ilişkin bilgiler sınavdan önceki bu 10 dakikada gerçekleşecektir.
  • Sınavdan önceki günlerde öğrenciler, yüksekokulumuzu ziyaret edebilir ve hangi sınıfta sınava girecekleri hakkında önceden fikir sahibi olabilirler. Bu konuda fakülte sekreterlerinden ricamız, öğrencilerin sınava girecekleri yer ve saat duyurusunu, fakülte ve yüksekokul web sitelerinde paylaşmalarıdır. Genel duyuru olarak üniversitemizin web sitesinde bu duyuru paylaşılacaktır fakat öğrencilere ulaşma açısından daha sağlıklı olacağını düşündüğümüz için, her bölümün kendi web sitesinde yayınlanmasını rica ediyoruz.