Sınavlar Hakkında Önemli Duyuru | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Sınavlar Hakkında Önemli Duyuru

Değerli arkadaşlar…vize sınavlarımız olmak üzere bütün sınavlarımızda geçerli olmak üzere şu hususları sizlerle paylaşmak isteriz:

1. Sınav salonlarına girdiğinizde cep telefonlarınızın mutlak surette kapalı şekilde tutulması zorunludur. Bundan dolayı sınavın başlangıcında cep telefonlarınızın kapalı olduğunu lütfen kontrol ediniz. Aksi halde sınava devam etmenize izin verilmeyecektir.

2. Sınav gözetmeni olan hocalarımız sınav salonunun düzeninin sağlanmasını teminen gerekli gördükleri hallerde öğrencilerimizin sınav yerlerinde değişiklik yapabilirler. Böyle bir istekle karşılaştığınızda hocalarımıza yardımcı olmanızı rica ederiz.

3. Yazılı bir belge, konuşmak ya da sair surette kopya teşebbüsleri sizi ahlaken kötü bir davranışa sevketmenin yanısıra bu eylem aslında diğer arkadaşlarınızın hakkını çaldığınız amlamına da gelecektir. Adalet dağıtacak ellerin herşeyden önce kendisinin adil olması gerekir. Kopya eylemi yüzünden alacağınız bir disiplin cezası sadece kamu görevlisi olamamanıza neden olmayacak sicilinize işlendiği için avukatlık hayatınızı da ciddi biçimde zedeleyecektir.

4. Tüm bu sebeplerle sınav sorumlusu arkadaşlarımızın sınav disiplinini sağlamaya yönelik talimatların dekanlığımızın talimatları olduğunu bilmenizi isteriz. Bundan dolayı sınava hangi sınıflarda girmeniz bildirildi ise o sınıflarda girmeniz sınav salonlarında düzenin sağlanması açısından zorunludur. Aksi halde sınıf yoğunlukları ayarlanamamaktadır. Bundan dolayı hepinizden sınava girmeniz gereken sınıflarda sınava girmenizi önemle rica ederiz.

DEKANLIK