Şirketler Hukuku Sertifika Programi Hk. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Şirketler Hukuku Sertifika Programi Hk.

Şirketler Hukuku Sertifika Programı Prof. Dr. Mehmet HELVACI'nın katılımı ile 27.04.2017 tarihinde saat 16:00 da Hukuk Fakültesi Huk202 nolu sınıfta düzenlenecektir.

Şirketler Hukuku Sertifika Programi Hk.

Bugün düzenlenecek olan Şirketler Hukuku Sertifika Programı Saat 15:30 da Huk201 nolu sınıfta yapıalcaktır.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ SAYIN PROF. DR. MEHMET HELVACI; HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ SAYIN YARD. DOÇ. DR. TAMER BOZKURT VE SAYIN YARD. DOÇ. DR. AKSOY YAVAŞ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN “ŞİRKETLER HUKUKU SERTİFİKA PROGRAMI” MIZ 6 MART PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00 DE HUKUK AMFİ DERSLİĞİNDE BAŞLAYACAKTIR.
PROGRAMIMIZIN TAKVİMİ ŞU ŞEKİLDE CERAYAN EDECEKTİR:
6 MART 2017 PAZARTESİ PROF. DR. MEHMET HELVACI
13 MART 2017 PAZARTESİ PROF. DR. TAMER BOZKURT
20 MART 2017 PAZARTESİ PROF. DR. MEHMET HELVACI
3 NİSAN 2017 PAZARTESİ YARD. DOÇ. DR. TAMER BOZKURT
10 NİSAN 2017 PAZARTESİ YARD. DOÇ. DR. AKSOY YAVAŞ
17 NİSAN 2017 PAZARTESİ PROF. DR. MEHMET HELVACI
24 NİSAN 2017 PAZARTESİ POF. DR. MEHMET HELVACI

SERTİFİKA PROGRAMINDA TÜRK TİCARET KANUNU’NUN ŞİRKETLER HUKUKUNA, ÖZELLİKLE SERMAYE ŞİRKETLERİNE İLİŞKİN GETİRDİĞİ YENİLİKLER VE KEZA LİMİTED ŞİRKETLER İLE TAŞIMA HUKUKUNA YÖNELİK YENİLİKLER ETRAFLI BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLECEKTİR. KATILIM SAĞLAYAN KİŞİLERE KATILIM VE SINAVDA BAŞARILI OLANLARA DA HEM KATILIM HEM BAŞARI SERTİFİKASI VERİLECEKTİR.