Hukuk Ve Sinema Teknolojileri Dersi Hk. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

26.04.2017 TARİHLİ HUKUK ve SİNEMA TEKNOLOJİLERİ DERSİ İÇİN DİLEDİĞİNİZ YERDE, DAVİD FİNCHER'IN YÖNETTİĞİ THE SOCIAL NETWORK İSİMLİ FİLMİ İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Hukuk Ve Sinema Teknolojileri Dersi Hk.

Değerli öğrencilerimiz. 19 Nisan 2017 çarşamba günü yapılması gereken hukuk ve sinema teknolojileri dersi için dilediğiniz bir yerde Courtney Hunt' ın yönettiği  The Whole Truth isimli filmi izleyebilirsiniz.

Değerli öğrencilerimiz,

12 Nisan 2017 günü Hukuk ve Sinema Teknolojileri dersimiz mazeret sınavları sebebiyle yapılmayacaktır. 19 Nisan 2017 tarihinde 2007 yılı yapımı ve Tony Gilroy'un yönettiği "Michael Clayton" isimli film ile devam edeceğiz.

İyi günler dileriz.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

HUKUK VE SİNEMA TEKNOLOJİLERİ DERSİMİZ ÜNİVERSİTE GENELİNE AÇIK BİR SERBEST SEÇMELİ DERSTİR. BUNDAN DOLAYI, DERSİ SEÇMİŞ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN FARKLI FARKLI BÖLÜMLERDEN GELMESİ HASEBİYLE DERS SAATİ OLARAK ÇARŞAMBA GÜNLERİ SAAT 17.00 BELİRLENMİŞTİR (PAZARTESİ GÜNLERİ DERS YAPILMAYACAKTIR).

DERSİMİZ DÜZELİ OLARAK HUKUK AMFİ'DE YAPILACAKTIR.

DERS KAPSAMINDA HER HAFTA HUKUK BİLİMİ İLE İLGİLİ SİNEMA VE DİZİ ESERLERİNE YER VERİLECEKTİR. ÖĞRENCİLERİMİZ BU ESERLERDEN DİLEDİKLERİ SADECE İKİ TANESİNİ CEP SİNEMAMIZDA İZLEMEK VE DİĞERLERİNİ DE EVDE İZLEMEK ZORUNDADIRLAR. NİHAYETİNDE, ANILAN ESERLERDEN İKİ TANESİ İLE İLGİLİ ÖDEV HAZIRLAYACAK; ESERLERDE İŞLENEN HUKUKİ KONULARIN TÜRK HUKUKUNDAKİ DÜZENLEMELERLE KARŞILAŞTIRMALI DEĞERLENDİRMESİNİ YAPACAKSINIZ.
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversite geneli serbest seçmeli dersimiz Hukuk ve Sinema Teknolojileri (HUK010) dersi 15.02.2017 tarihli Çarşamba günü yapılacaktır.

Bilgilerinize.