4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine. | Hukuk Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine.

1- Rekabet Hukuku dersinin bahar dönemi dersi olmasına istinaden bu dersin seçilmesi mümkün değildir. Bu yönde seçim yapan öğrencilerin bu dersleri re'sen silinecektir.

2- Spor Hukuku dersi 3. sınıfların dersidir ve sizler tarafından seçilmemelidir. Fazladan seçilen alan ya da seçmeli dersin silinmesi gerektiği hepinizin malumu olup bu konuda özenli hareket etmeniz gerekmektedir.

3- Son sınıf öğrencilerimiz için açılan alan seçmeli dersler aşağıda belirtilmiştir.

Uluslararası Ekonomi Hukuku Ögr. Gör. Mehmet Eski
Adli Tıp Prof. Dr. Ergin Dülger
Özel Hukuk Uygulamaları Prof. Dr. Nadi Günal

4- Serbest seçmeli dersinizi de seçmeniz gerekmektedir. Geçen dönem Hukuk ve Sanat dersini açan fakültemiz, bu dönem, HUKUKTA ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ dersini serbest seçmeli olarak açmış bulunmaktadır. Bu hususu dikkatinize ÖNEMLE sunuyoruz.