2016-2017 Bahar Dönemi Vize Takvimi Hakkında | Hukuk Fakültesi

2016-2017 Bahar Dönemi Vize Takvimi Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Sınıf temsilcileriniz ile müşterek olarak hazırladığımız 2016-2017 Bahar dönemi vize takvimi ekte yer almaktadır. Söz konusu program her bir sınıfın almakta olduğu dersler esas alınarak hazırlanmıştır.

Dersler arasında öğrencilerin ders çalışma imkanı bulabilecekleri boşluklar mümkün mertebe korunmaya çalışılmıştır. Öğrencimizin alttan ya da üstten almakta oldukları derslerin sınavlarına uygun bir sınav programı yapılmasını en doğru şekilde düşünülerek oluşturulmuştur.

Birinci sınıf öğrencilerinin İngilizce 1 sınavı Uzaktan öğretim sistemi 25 Mart 2017  Cumartesi günü saat 17.00 de yapılacaktır.  Türk Dili ve Edebiyatı  ile Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi derslerinin vize sınavı yoğunluk olmaması için hafta içi 27-31Mart 2017 tarihileri arasında istenilen bir zaman diliminde sınavlarınız Uzaktan Öğretim Sistemi Platformu (OYS) üzerinden yapabilirler.

Serbest seçmeli ders olarak verilen  Hukuk ve Sinema Teknolojileri dersinin vize sınavı, gösterimi yapılan filmlerden herhangi bir tanesi hakkında ödev hazırlanacak şeklinde yapılacaktır. Bu hususla ilgili duyuruyu web sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ekli Dosyalar

2016-2017 Bahar Dönemi Sınav Takvimi